Pound

Ben jij klaar om te rocken met ons?

In deze workout word je 1 met de muziek. Je drumt er wat op los tijdens je lunges, squats en buikspieren. Deze workout is een full body jamsessie op energieke muziek. In deze funworkout ben jij de drummer.

in plaats van pasjes doen op de muziek, wordt je 1 met de muziek. De full body workout combineert cardio & krachttraining. De oefeningen zijn geïnspireerd door yoga en pilates. Door het gebruik van de ripsticks train je meteen je arm spieren. 

Hoe ziet een pound training eruit bij Studio Domingos?

Studio Domingos staat voor een full body workouts die uniek en 100% Fun zijn.
In deze les staat een andere beleving om te sporten voorop: positieve vibes en plezier. Wij zorgen dat je een rockstart wordt in deze les. Studio Domingos is een officiële pound locatie en de docenten hebben de licentie

De les wordt gegeven door Anastacia en Christine. 
Voordat de les start nemen we je mee in alle bewegingen die gaan komen. We geven aan wat de cues zijn en wat je kan verwachten. De muziek varieert van pop tot rock. We hebben 2 lessen. Pound workout deze les is 45 minuten. Het is een High intensive workout waarbij je benen, buik en billen traint. Pound unplugged is 30 minuten. Deze les is gefocust op 20 minuten intensieve workout die je afsluit met restorative stretches en meditatie. Aan het einde van deze les ben jij helemaal zen. In een Pound les voel jij je een heuse rockstar. 

Balletschool Domingos Locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR, Delfgauw
Studio Domingos Locatie 's-Gravenzande
  • 0647039140
  • Wagenmakerstraat 51, 2694 BW, 's-Gravenzande