Kinderfeestjes

Vier je droom feestje bij Studio Domingos

Droom jij ook van je eigen dansfeestje of een sportief feestje. Wil jij een bijzonder feestje hebben? Iets wat nog niemand anders heeft gedaan? Bij ons kan dat!

Wij kijken samen naar het ideale feestje. Van versiering tot invulling van het thema. Jij kiest alles uit. 
Wil jij een funworkout party samen met al je vrienden en vriendinnen? Vliegen & zweven in de bungee? Dansen als frozen? Het jachtseizoen spelen met vrienden? Of een discofeest met een verlichte dansvloer. 

Het dansfeestje of funworkout party is in het thema dat jij kiest met bijpassende muziek, kostuums en rekwisieten voor iedereen.

Hieronder staan wat ideeën voor je kinderfeestje waar je uit kan kiezen. Mocht jezelf nog wat aanpassingen hebben of wil jij een ander thema? Alles is mogelijk bij ons en stuur dan even een mailtje!

bungee
Dance Delfgauw Hoek van Holland

Glitter & Glamour videoparty

Altijd al in de spotlight willen staan? De rode loper is uitgerold, camera’s flitsen en overal glitter. Trek je dansschoenen aan want op dit feestje komen de kleine diva’s los. We maken een videoclip en sturen het resultaat later op.

Frozen

Heb jij een kleine meid thuis die gek is op disney? Op dit feestje gaan de meiden dansen als hun grote disney ster ‘Elsa” Ze hebben magische krachten en we maken er een mooie toverles van.

Fly High

Heb jij een sportieve zoon of dochter en wil je iets heel bijzonders voor zijn/ haar kinderfeestje? De bungees, Aerial doeken en Kangoo jumos worden uit de kast getrokken. We vliegen en zweven in de lucht. Niets is te gek op dit feestje

Jachtseizoen & De kluis

Ben jij klaar om met ons het super gave spel jachtseizoen te spelen? De boeven gaan in oranje pakken op weg. De bewakers hebben super snelle gadgets zoals steps om de boeven te pakken. Met de handy camera ga je op weg en kun je de route filmen. Deze film krijg je later thuis gestuurd. 

De kluis. In dit spel gaan moeten de bewakers de kluis met goud bewaken. De dieven moeten op zoek naar de kluis om het goud te gaan stelen.

Basic

Een basis kinderfeestje van 1 uur. 

1 activiteit. Kinderfeestje duurt 1 uur.
Locatie wordt versierd, bijpassende muziek. Kosten per kind 10,00

Standaard

Een comfort kinderfeestje van 1,5 uur. Je kiest 1 of 2 activiteiten Het kinderfeestje duurt 1,5 uur inclusief een pauze Wij zorgen voor drinken en wat lekkers. De locatie wordt versierd bijpassende muziek 

Kosten 15,- per kind

Premium

Een Premium kinderfeestje duurt 2 uur. Je kiest 1 of 2 activiteiten. Het kinderfeestje duurt 2 uur inclusief een pauze. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers. De locatie wordt versierd, bijpassende muziek. Kosten 17,50 per kind

extra's om bij te boeken

x Pannenkoeken lunch
Kosten 6,5 per persoon
x High Tea
Kosten 7,5 per persoon
x Gezonde lunch 6,5 per persoon

xhuren van silent disco koptelefoons 4,5 per koptelefoon en een korte disco van 30 minuten
x Disco vloer inclusief leggen & half uur disco 150,- 

Balletschool Domingos Locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR, Delfgauw
Studio Domingos Locatie 's-Gravenzande
  • 0647039140
  • Wagenmakerstraat 51, 2694 BW, 's-Gravenzande
Studio Domingos Locatie Rotterdam
  • 0647039140
  • Zestienhovensekade 176a Rotterdam