Afrodance

“Met veel aandacht, ruimte en plezier kan iedereen dansen”

Ben jij op zoek naar een dansles die Fun en gemakkelijk te volgen is? Dan is dit je kans! Geef je dan snel op voor de Afrodance proefles.

Sinds kort is er een nieuwe dansstijl in opkomst ” Afro Dance”.
Denk je aan Afro dan denk je aan Fun & Energie. Afrodance muziek is erg vrolijk en je kan je eigen bewegingsvrijheid helemaal kwijt in deze dansstijl. Wat is nu Afrodance? Deze dansstijl heeft verschillende invloeden zoals: Hiphop, Housedance, Dancehall, Azonto, Kuduro, Kizomba enzovoorts.
De dansles is erg intensief en het wordt ook wel een fitness dansles genoemd. Doordat de pasjes erg gemakkelijk te volgen zijn, kan iedereen deze les volgen en Afrodance volgen. 

In de lessen Afrodance leer je verschillende afrikaanse moves in een modern jasje. Je start met de opwarming waarna je een choreo aanleert.
Deze choreo (dans) is gemakkelijk te volgen voor iedereen. Of je nu een ervaren danser bent of een beginner. Iedereen kan deze dansles volgen. De muziek die gedraaid wordt tijdens de dansles is speels en vrolijk. 
Aan het begin & einde volgt altijd een moment van rekken en strekken.

De les wordt gegeven door Zico Gomes in Hoek van Holland en Miquel Kapel in Delfgauw. Zico geeft door heel Nederland verschillende Afrodance Workshops. Miquel geeft urban workshops/lessen door heel Nederland.
De les wordt gegeven vanaf 10 jaar.

Afrodance wordt nog niet overal aangeboden in Nederland. Deze unieke dansles kun je wel volgen op 2 locaties van Studio Domingos. Wij geven Afrodance danslessen In Hoek van Holland (in de buurt van het Westland) en Delfgauw (in de buurt van Delft) 

De Afrodance lessen voor volwassenen worden momenteel buiten gegeven. Wil jij iets anders dan je Zumba dansles? Of wil je weer op een laagdrempelige manier gaan sporten? Neem dan snel contact op met ons!

Waarom Afrodance?

 1. Je werkt aan kracht, souplesse en conditie,
 2. Tijdens de les leer je hele coole en gave dansjes
 3. De volwassen les is intensief en makkelijk te volgen. 
 4. Het verbeterd je lichaamshouding
 5. Verbeterd je coördinatie
 6. Verbeterd je motorische ontwikkeling
 7. Dansen in een groep maak je nieuwe vriendjes en vriendinnentjes
 8. Durven te dansen. Zelfvertrouwen krijgen. 
 9. Wij werken in klein groepsverband van maximaal 12 personen. Hierdoor wordt het beste leerklimaat aangeboden en ontwikkelen kinderen zich extra snel.
Hiphop Delfgauw

Afrodance Delfgauw

Woensdag
16.30 – 17.30 8+
17.30 – 18.30 12+
19.00 – 20.00 16+
20.00- 21.00 Volwassenen

Afrodance Hoek van Holland

Woensdag
18.00 – 19.00 uur Kids 8+
19.00 – 20.00 uur 16+

 

Balletschool Domingos Locatie Hoek van Holland
 • 0647039140
 • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
 • 0647039140
 • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR, Delfgauw
Studio Domingos Locatie Rotterdam
 • 0647039140
 • Zestienhovensekade 176c, Rotterdam