Coaching voor Sport & Dance branding

Jumping Fitness Delfgauw Rotterdam

Branding Your Business

Als jonge onderneemster op 19 jarige leeftijd nam ik een zaak over met 100 klanten. Op 21 jarige leeftijd telde mijn balletschool 200 klanten. Na 11 jaar nam de balletschool een andere richting en gingen we ons steeds meer verdiepen op het individu en gericht trainen. Na 15 jaar ondernemen openden we een nieuwe vestiging in Delfgauw, openden we een pop up locatie in Rotterdam en zijn we nu bezig onze derde locatie te startten. 

 

Ben jij een jonge ondernemer? Wil jij richting geven aan je bedrijf, wil je je bedrijf laten groeien? Ik geef 1 op 1 coaching waarin we werken aan nieuwe strategieën om je bedrijf naar een hoger plan te trekken.
We gaan aan de slag met de personal business branding van je bedrijf. We kijken samen wat je coachvraag is en deze is altijd leidend. In de coaching sessies kijken we naar de mogelijkheden en kijken naar sterke punten. We dagen je uit om je grenzen te verleggen. Aan het einde van de coaching sessies kun jij aan de slag gaan en zet ik je in je kracht als eigen ondernemer. 
Benieuwd naar wat ik je kan bieden? Neem dan snel contact op voor een 1 op 1 coaching sessie van 45 minuten. In deze sessie geef ik je tips en tricks op al je vragen.

Creative digital concept

Samen kijken we naar je creatieve content.
We gaan aan de slag met je website, flyers, logo, socials enzovoorts.
We maken 1 plan en zorgen dat we een concept maken voor de aankomende 5 jaar. 

Balletschool Domingos Locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR, Delfgauw